Categorieën
Blog Evenementen

Het Filmkado op de Funeral Fair

Op zondag 9 april 2017 stonden we achter een mooi gedekte inspiratietafel op de Funeral Fair in Rotterdam. We waren klaar om de eerste bezoekers te ontvangen en ik had nog geen idee hoe ik dit ging aanpakken.

Wat ik prettig vond was dat ik Mark en mijn schoonmoeder had meegenomen en zij braken het ijs door folders uit te gaan delen. Een klein weekje daarvoor hadden we de laatste hand gelegd aan de nieuwe folder en deze was ook maar net op tijd geleverd. Download de folder.

Vooraf heb ik er goed over nagedacht om op een uitvaartbeurs te gaan staan, want ik had er een vooroordeel over, bijvoorbeeld dat het heel serieus zou zijn. Er was me echter beloofd dat dit geen standaard beurs zou zijn. En dat bleek ook zo. De sfeer was luchtig en aangenaam. Ik heb leuke mensen gesproken en ook boeiende collega standhouders ontmoet, waaronder juffrouw grafsteen met haar mooie urnen. Ik vond het bijzonder om hieraan bij te dragen en mijn bedrijf op deze manier uit te lichten.

Loting

Tijdens de Funeral Fair hebben we mensen de kans gegeven zich in te schrijven voor de nieuwsbrief en zodoende kans te maken op een film van Het Filmkado. Eventjes heb ik overwogen om vals te spelen en het diegene te geven van wie ik denk die het het beste kan gebruiken. Maar, zo zijn wij niet getrouwd. Het gaat op de eerlijke manier door middel van een loting.