Categorieën
Blog

Het Filmkado van José

Tijdens een zogezegd “netwerkgesprek” op het terras van ‘t Bomenpark in Heesch zei ze: ”Je mag mij wel filmen.” We gaven elkaar lachend een hand. “Dat is een goed plan, afgesproken.” Zei ik. Een paar weken later werd dit plan gerealiseerd.Ik mocht het levensverhaal van José vastleggen. Dat deed ze niet eens voor zichzelf, maar om mij te helpen. Omdat ze enthousiast is over Het Filmkado. Ik had haar namelijk verteld dat mensen graag een voorbeeld film zien, maar dat ik niet weet hoe ik dat moet aanpakken. Het moet wel echt zijn en tegelijkertijd wil ik ook rekening houden met de privacy. Ik mag Het Filmkado van José gebruiken als voorbeeldfilm voor op de website en voor op andere social media. Daar ben ik ontzettend blij mee, dankbaar voor en trots op.

Mensen helpen is een thema welke als een rode draad door het leven van José loopt. Dit is het levensverhaal van José. Haar verhaal is uniek, net als dat van jou. Veel kijkplezier.

De website van José is www.localflavour.nl. Ze organiseert onder andere culinaire evenementen en stelt kerstpakketten samen.