Veelgestelde vragen

Hieronder geef ik antwoord op de meest gestelde vragen

Wat is Het Filmkado?
 Het Filmkado is een korte, persoonlijke film waarin het levensverhaal centraal staat. De beelden worden bewerkt tot een kort filmpje van ongeveer 15 minuten.
Wat is er belangrijk tijdens het maken van een persoonlijke film?
Het is belangrijk dat jij je op je gemak voelt (bij mij) en dat je je op een plek bevindt waar jij je thuis voelt. Ook is het prettig als er een klik is en dat we samenwerken om tot een mooi eindresultaat te komen.
Voor wie is Het Filmkado bedoeld?
Eigenlijk voor iedereen die zich aangetrokken voelt tot het maken van een persoonlijke video.  Dat kan zijn na een bepaalde gebeurtenis, bijvoorbeeld na het krijgen van een kindje, als je .. jaar getrouwd bent, als je jarig bent, als je met de vut gaat, als je ziek bent en weet dat je binnenkort komt te overlijden, of zomaar.
Wat kan ik met een film van Het Filmkado doen?
Jij beslist zelf wat je met de film gaat doen. Je kan hem delen met je naasten, maar ook voor jezelf houden. Of je bewaart hem voor een bijzonder moment in de toekomst. Je kunt het zien als waardevol document voor nu of voor in de toekomst.
Waarom kies ik voor een film van Het Filmkado?
Iedereen heeft hiervoor zijn eigen reden, maar redenen hiervoor kunnen zijn; omdat je jezelf of een ander een mooi en persoonlijk kado gunt. Omdat je graag je levensverhaal wil vertellen.  Omdat je al aan de toekomst denkt en de waarde van jou persoonlijke video ziet als je er niet meer bent. Of deze reden: omdat je vind dat je niet vergeten mag worden.
Wat is het resultaat?
Een persoonlijke film van ongeveer 10 tot 15 minuten waarin  jouw levensverhaal naar voren komt. Je ontvangt  deze film en alle “ruwe” onbewerkte beelden die tijdens ons gesprek gemaakt zijn op een USB-stick én je ontvangt je persoonlijke sieraad. Alles verzorgd in een mooi gepersonaliseerd doosje.

Omdat ieder mens zijn eigen verhaal heeft, is het resultaat niet vooraf te bepalen. Zeker is wel dat het waardevol beeldmateriaal is. Een uniek kado!

Wat kost het maken van een film?

Klik op het onderstreepte woord om de prijslijst per item te zien.

1 Het Filmkadootje

2 Het Filmkado

3 Het grote Filmkado

4 Het creatieve Filmkado

5 Overige prijslijst

Kan ik een voorbeeld film van Het Filmkado zien?
Je ziet hieronder Het Filmkado van José. Een film van Het Filmkado wordt gemaakt naar aanleiding van het levensverhaal van iemand en is daarom erg persoonlijk. Ieder levensverhaal is uniek.